UŽIVO Rijeka – Osijek live stream, gdje gledati derbi utakmicu
'Iskreno, nakon pobjede u Varaždinu nisam očekivao ovakav rezultat u Kupu. Nisam očekivao takav nastup jer rezultat može biti takav iz puno razloga, ali mi smo našim nastupom pokazali da ne shvaćamo važnost ovog natjecanja. Utakmica koja nas čeka protiv Dinama je najbolje što nam se moglo dogoditi kako bi svaki igrač u sebi ponašao pravu žustrinu i motivaciju kako bismo iza sebe ostavili taj šokantan poraz', ustvrdio je Talijan na klupi kluba s Rujevice. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport Dinamo pak na Kvarner stiže iscijeđen od brojnih utakmica. Između ostalih i onih u Ligi prvaka, a koje su bile posebno iscrpljujuće. S time što dio igrača Modre momčadi neće imati vremena za odmor, jer putuju na SP u Katar. Evo kako je Dinamov trener Ante Čačić najavio ovaj ogled.
Silno vjerujem u svoju ekipu i ono što radimo. Očekujem motiviran, zreo i koncentriran Šibenik protiv Osijeka, pa ćemo vidjeti gdje će nas to u konačnici odvesti', rekao je Mario Cvitanović. Naravno, o pobjedi na Šubićevcu maštaju i u redovima slavonskog prvoligaša. Trener Rene Poms, kojem mnogi najavljuju rastanak od Osijeka na kraju polusezone, optimističan je uoči gostovanja kod Šibenika, a nakon bitne kup pobjede ostvarene u Varaždinu. >> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima! >> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u.
Prijenos pratite uživo na NK Osijek YouTube... - Facebook
'To je derbi bez obzira na stanje na ljestvici, Rijeka je na svom terenu protiv svakog suparnika vrlo ozbiljna, a mi se, s druge strane, moramo usredotočiti na naše ambicije i obaveze, dakle da zadržimo suverenu poziciju na vrhu ljestvice. Čeka nas ranjeni suparnik koji je dosad odigrao polusezonu ispod očekivanja, ali to ne znači puno uoči ovakve utakmice jer Dinamo je nadahnuće za svakog suparnika pa tako i Rijeku. Ona ima dobre pojedince i znamo da nas ne očekuje lagani zadatak. Ipak, mislim da se najviše pita nas. Moramo utakmicu shvatiti onako kako smo to činili gotovo cijelu polusezonu, dakle od prvog trenutka biti dovoljno motivirani, agresivni, koncentrirani, a kad je tako, tada Dinamova kvaliteta dolazi do izražaja i mora donijeti dobar rezultat', istaknuo je trener Čačić.
LIVE VIDEO prijenos: Osijek - Rijeka — SIB.hr
(GLEDATI>) Rijeka Gorica uživo gledati 06/01/2023 SRCV3 re
Ali, pred nama je težak protivnik, koji je u borbi za vrh tablice. Osijek ima niz vrhunskih pojedinaca poput Belje, Miereza, Kleinheislera, Caktaša... Najavljuju da dolaze pobijediti na Šubićevac, ali vidjet ćemo. Nešto će se i nas pitati. Zadnje prezentacije daju nam dobar stimulans za naprijed. Međutim, ostajemo čvrsto na zemlji. Dobro znamo što nam treba da bismo bili tamo gdje želimo. No, veseli me što vidim zadovoljne i nasmiješene moje igrače.
Evo gdje možete gledati Rijeka-Djurgarden i Osijek-Kizilžar
Rijeka rezultati uživo, rezultati, raspored, Osijek - Rijeka uživoPOMOĆ: Vi ste na Rijeka rezultati stranici u sekciji Nogomet/Hrvatska. Rezultati. com stranica nudi rezultate uživo, konačne i trenutne rezultate, poredak i detalje utakmice (strijelci, crveni kartoni, usporedbu tečajeva... ) za ekipu Rijeka. Osim rezultata za ekipu Rijeka, možete pratiti preko 1000 nogometnih natjecanja iz više od 90 zemalja diljem svijeta na Rezultati. com stranici.
NK Osijek - HNK Rijeka Rezultati uživo, međusobni susreti i
Gdje gledati i kada počinje prijenos Rijeka - Osijek, derbija 9
OSIJEK-MOL Vidi (1:0) video isječci. Gdje gledati reprize
[[[Gledati TV!!]]!!!!!] Hajduk Osijek uživo prijenos | EZEBAT
Nogomet, Hrvatska: Rijeka rezultati uživo, rezultati, raspored